dimecres, 8 de juny del 2011

3a ASSAMBLEA GENERAL INDIGNATS DEMOCRÀCIA REAL TÀRREGA







Assamblea general divendres 10 de juny, 
Després de dues setmanes intenses i plujoses, d’estar cada dia al Pati fent cassolades i reunions, celebrarem la 3ª assamblea general el divendres dia 10 de juny al Pati (Plaça del Carme).

L’assamblea començarà a les 20:00 . Tot el que ho desitji podrà dir propostes i dir perquè està INDIGNAT!!!

I qui no vulgui dir, podrà escriure i deixar a la bústia de les propostes motius d'indignació aixíi algú ja les llegirà durant l’assamblea.

Vine a formar-ne part si:

Es una persona normal i corrent com jo: gent que s’aixeca tots els matins per estudiar, treballar o buscar feina, gent amb família i amics, gent que treballa dur cada dia per viure i donar un futur millor als que ens envolten.
Uns ens considerem més progressistes, d’altres més conservadors. Uns som creients, d’altres no. Uns tenim ideologies ben definides, d’altres ens considerem apolítics. Però tots estem amoïnats i indignats pel panorama polític, econòmic i social que veiem al nostre voltant, per la corrupció dels polítics, empresaris, banquers… per la indefensió del ciutadà ras.
Aquesta situació ens fa mal a tots cada dia. Però si tots ens unim, podem canviar-la. És el moment de moure’s i de construir una societat millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada