dimarts, 14 de juny del 2011

QUI ESTÀ INDIGNAT??????








Des que tot això va començar han passat tres setmanes. El primer divendres, emocionats i amb il.lusió, ens vam reunir més de 100 persones a la Plaça de les Nacions sense Estat. Va ser increïble. Tots units per una idea comuna, les ganes de canviar el sistema que ens oprimeix i un món injust i mal repartit.

Davant les iniciatives de SOL i CATALUNYA primer, i tants d'altres després, nosaltres no podíem ser menys.

Ara ha arrivat el moment de demostrar que ens COMPROMETEM, que creiem que TOTS JUNTS podem fer moltes coses. I és així, som multitud, som majoria, els polítics treballen per nosaltres i no a la inversa.

Si entenem això, sabrem que és el nostre dret i el nostre deure exigir que les coses funcionin com cal.

Si ens creuem de braços i deixem esvaïr-se l'empenta que hem donat a aquesta iniciativa, els esforços no hauràn servit per res, i el pitjor de tot és que perdrem la IL.LUSIÓ I L'ESPERANÇA d'aconseguir el que tots i totes desitgem, un món millor.

Dia rera dia fem l'esforç de reunir-nos a l'"àgora", la nostra plaça, el lloc on debatem i proposem. És lliure i obert a tothom....no ens deixem vèncer per la comoditat, CADA DIA HEM DE SUMAR!!!!. Ara feu-vos una senzilla pregunta que només es respon de manera sincera:



ESTEU INDIGNATS!!!!!!!??????????????????




Si la resposta és afirmativa no dubteu més, VENIU, SUMEM, COMPROMETEM-NOS, TREBALLEM PEL FUTUR JUNTS I NO ENS DEIXEM TREPITJAR MÉS.....







¡¡¡¡¡¡¡DESPERTEM!!!!!!!!¡¡¡¡¡¡¡INDIGNEM-NOS!!!!!!!













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada