dilluns, 13 de juny del 2011

LES CAUSES DE LA CRISI







El diumenge 12 de juny hi ha hagut a la plaça del Pati de Tàrrega una xerrada de l'economista Josep Manel Busqueta sobre les causes de la crisi.

A la xerrada va quedar molt clar que la principal causa de la crisi ha estat l'especulació financera. En el cas de l'estat espanyol s'ha arribat a una situació esperpèntica en la qual l'estat ha rescatat els bancs nacionals amb diners públics, però alhora com que s'ha endeutat amb aquests mateixos bancs (espanyols!!!), es veu obligat a tornar-los el deute amb interessos. Durant la xerrada es va fer referència al documental "Inside job" (2010), el podeu veure aqií mateix:













Inside Job (2011)
Doblaje: Version original (subtitulado) Género: Documentales  Actores: y Matt Damon.
Sinopsis: Documental dirigido por Charles Ferguson. Con la participación especial de Matt Damon, este documental busca dar a conocer las principales causas y consecuencias de la crisis del 2008, considerada la más trascendental de los últimos tiempos. Esta crisis ha originado la caída de grandes economías como la de Europa, Asia y Norteamérica. Esta crisis ha significado que millones de personas pierdan sus hogares y sean despedidos de sus centros de trabajos





OPCIÓ 1- Versió  latinoamericana



OPCIÓ 2- Versió original subtitulada en castellà






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada